2 thoughts on “Fukushimas Färger – åtta röster om katastrofen i Japan

  1. Vacker pärmbild! Jag är ju en gammalt ‘katastrofnörd’ med några poäng i bl.a. katastrfmedicin. Mitt i allt elände så finns människan och hennes upplevelser och det är vad hon sett upplevt och gjort som kan ge oss insikt och verktyg hur vi skall ge oss en tryggare tillvaro. För att vi skall få veta det så behövs de som på ett vettigt sätt kan intervjua sammanfatta och skriva. Du är en av dem. Jag ser fram emot att få läsa “Fukushimas färger”

    • Hej Gunnar! Tack för det. Ja, den här boken handlar verkligen om hur denna jättelika katastrof påverkat den enskilda människan, i vardagen, framtidsutsikter, hälsa och tankar kring det personliga ansvaret. Det ska bli intressant att höra vad du tycker! Hoppas allt väl med dig och er annars.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s